Πέργκολες

banner imagebanner image
Πέργκολες
Στέγες Δομνίδης | Ξάνθη
Οι ξύλινες πέργκολες είναι η ιδανική πρόταση η οποία μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε χώρο και σας προσφέρει σκιά και προφύλαξη από την βροχή. 
 
Η επιχείρησή μας “Στέγες Δομνίδης” η οποία εδρεύει στην Ξάνθη, αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση ξύλινης πέργκολας σε οικίες, εξοχικά, καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Θράκη και την Μακεδονία. 
 
Σας προσφέρουμε κατασκευές ξύλινης πέργκολας σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων με αποτέλεσμα την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα του χώρου σας. Κατασκευάζουμε ξύλινες πέργκολες για την κάλυψη μικρών και μεγάλων επιφανειών σαν διακοσμητική κατασκευή ή σαν συνδυασμός συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων.
 
Όλες οι κατασκευές μας τσιρίζονται πάνω στις δικές σας ανάγκες και απατήσεις καθώς και στην δική μας μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο. 
 
Χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και διαθέτοντας έμπειρη ομάδα που έχει ως στόχο την σωστή εξυπηρέτησή σας, σας προσφέρουμε κατασκευές ξύλινης πέργκολας άψογης αισθητικής και εξαιρετικής αντοχής, ώστε να μένει εκεί αγέρωχη σε όλες τις καιρικές συνθήκες. 
 

Εξυπηρετούμε την Ξάνθη, τη Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα,την  Καβάλα, την Θάσος, την Σαμοθράκη και όλη την Θράκη και την Μακεδονία κατόπιν συνεννόησης.
 
Στέγες Δομνίδης… ο ιδανικός συνεργάτης σας!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.